Naroči svojo skodelico
Sterilizator za stekleničke in Mooncup
Solo Sterilizator StekleničkSolo Sterilizator Stekleničk

MILTON SOLO sterilizator (za stekleničke, menstrualno skodelico in igrače)

MILTON Solo sterilizator za stekleničke in Mooncup sta izdelana za dezinfekcijo v mikrovalovni pečici ali hladni vodi. Sterilizator stekleničk je nadvse primeren za potovanja, kjer ni elektrike, saj potrebujete le vodo in Milton tableto. Sterilizator za stekleničke je 100% vodotesen, vsebina v sterilizatorju, ostane čista 24 ur. Edinstvena tehnologija z varnostnim ventilom ventilacije tlaka, ki omogoča višjo temperaturo, zato sterilizator za stekleničke efektivnejše dezinficira!

 

BREZPLAČNO vam priložimo 4 x MILTON  dezinfekcijsko tableto (1/4 tablete je za eno pripravo dezinfekcijske raztopine s hladno vodo v SOLO sterilizatorju, torej 4 tablete za 16 raztopin).

 

 

Izdelek je na zalogi.

25,25€ Brezplačna poštnina
Količina:
100% Varen nakup! 100% Varen nakup!
100% Varen nakup!

Oglejte si tudi:

29,99€
MOONCUP menstrualna skodelica (ustrezno mehka in anatomsko dovršena) Podrobnosti
Izberite možnosti
12,19€
MILTON TABLETE 28 za dezinfekcijo (mens. skodelice, Milton Solo in LadyP) Podrobnosti
Dodaj v košarico
23,25€
LADYP ženski pripomoček za lulanje stoje (za večkratno uporabo) Podrobnosti
Izberite možnosti

KLJUČNE FUNKCIJE:

* Za dezinfekcijo: otroških flašk in stekleničk, dud, prsnih črpalk, Mooncup, igračk,… LadyP (pripomoček za lulanje stoje)

* Potovalni SOLO sterilizator za stekleničke uniči 99,9 % škodljivih mikrobov

* Sterilizator za stekleničke ima 2 funkciji v enem: Za čiščenje v mikrovalovki ali hladni vodi. Sterilizator stekleničk je izdelan za eno stekleničko.

* Sterilizator stekleničk idealen za potovanja ali prenočitev in ko ste od doma…na pikniku, v kampu, na plaži

* Sterilizator za stekleničke čisti v mikrovalovki min. 2 minuti, v hladni vodi 15 minut.

* Sterilizator za stekleničke je edinstven z inovativno tehnologijo, avtomatskim varnostnim ventilom, ki se samodejno odpre, ko se v sterilizatorju stekleničk ustvari dovolj tlaka, da nežno sprosti nekaj odvečnega tlaka iz posode sterilizatorja. Sterilizator stekleničk in v le tem nastajajoči tlak omogoča ustvarjanje višje temperature v Solo sterilizatorju za efektivnejšo dezinfekcijo.

* Inovativna okroglo ploščata oblika, ki omogoča ležeči položaj Solo sterilizatorja za stekleničke, v različnih mikrovalovkah.

* Sterilizator za stekleničke je 100% vodotesen, zahvaljujoč edinstvenem tesnenju v pokrovu Solo sterilizatorja.

* Sterilizator stekleničk in v le tem raztopina, ostane čista 24 ur.

* Sterilizator za stekleničke ne vsebuje BPA.

 

UPORABA

Če sterilizator za stekleničke z vsebino postavimo v mikrovalovko je čas čiščenja od 2 do 6 minut, odvisno od jakosti mikrovalovne pečice.

Čas dezinfekcije v hladni vodi je 15 minut. Najprej flaško oz. stekleničko in vse njene dele očistite v topli vodi z milom, nato jih sperete s hladno vodo. V MILTON Solo sterilizator za stekleničke pokonci postavite otroško stekleničko in ostale dele, napolnete s hladno vodo do oznake 1,25L ter dodate 1/4 standardne tablete MILTON. Nato na sterilizator stekleničk zavijete pokrov in pritisnete navzdol varnostni gumb-ventil za tlak. Sterilizator za stekleničke nežno pretresete in po 15 minutah je steklenička ali Mooncup skodelica iz sterilizatorja varna za uporabo.

 

KAKO UPORABITI SOLO POTOVALNI STERILIZATOR ZA STEKLENIČKE, MOONCUP, IGRAČKE…?

 

DIMENZIJE

Sterilizator stekleničk dimenzije: premer (pri pokorvu) 13 cm in višina 18 cm. Volumen sterilizatorja je 1,25L.

 

 

NAGRADE

Mnenja uporabnic

  • To je nekaj najboljsega kar so lahko naredili za nas mamice. Od takrat ko imam posodico zame ni več skrbi kje bom sterilizirala stekleničko,dudo ali pa mojo Mooncup…:)

DODAJ SVOJ KOMENTAR

Vsakega tvojega komentarja bom zelo vesela! :)