Naroči svojo skodelico

KEGLOVE VAJE

Mišice medeničnega dna so zelo koristne, saj držijo vašo nožnico na svojem mestu, vam zelo pomagajo pri porodu in vam preprečujejo, da bi lulale v vaše spodnjice. Torej preprečujejo urinsko inkontinenco in zdrs nožnice…Zato Keglove vaje zelo koristijo pri krepitvi vaših nožničnih mišic, katere tudi zelo pripomorejo, da se pri vstavitvi, menstrualna skodelica Mooncup vsede na svoje najbolj udobno mesto. Enako velja pri praznjenju, ko vam le te ob stisku nekoliko porinejo menstrualno skodelico Mooncup navzdol in praznjenje ali izvlek Mooncup menstrualne skodelice je enostavnejši. Kar pomeni, da z vadbo mišic medeničnega dna bo uporaba menstrualne skodelice Mooncup še enostavnejša.

 

Izkušnje deklet, pričajo, da vam Keglove vaje celo omilijo bolečine menstrualnih krčev.

Ritmično stiskanje in spuščanje vaših Keglovih mišic je dobro, saj je vaja zelo podobna tudi krčenju mišic v času nadvse prijetnega orgazma.

Narediti vaše nožnične mišice močnejše, ni samo vaja za ženske po porodu ali za ženske kasneje v življenju, temveč za vsako nožnico, ne glede na njeno velikost in starost. Skrb za vašo nožnico je ključnega pomena za vaše zdravje, spolno življenje in tiste dni v mesecu, vašo menstruacijo oziroma vaše mesečno perilo.

Močnejše mišice, močnejši, bolj čutni orgazmi. Sex je dober za mnoge stvari, Keglove vaje torej, ritmično stiskanje in spuščanje vaših nožničnih mišic, kadarkoli vam to okoliščine tudi dovoljujejo, vam ohranja nožnico zdravo, v dobri formi in počutite se zmagovalno. Enostavna vaja, boljši sex in bolj vroči orgazmi.

 

Vadite, stiskajte nožnične mišice, medtem ko čakate avtobus ali stojite v vrsti na pošti, pravzaprav  jih lahko naskrivaj stiskate med vsemi vašimi vsakdanjimi opravili. Za bolj učinkovitejšo vadbo in večji efekt, si priskrbite Keglove kroglice. Stiskanje le teh vam vadbo in krepitev mišic le še izboljša.

 

imagesHG1SFSGP

Zato punce pozor! Keglove vaje vam spremenijo življenje. 🙂