Naroči svojo skodelico

MENSTRUALNA SKODELICA MOONCUP, KI ZMANJŠUJE KRČE IN OBČUTEK IZSUŠENOSTI

 

 

Ali lahko plavam, grem na aerobiko, ali imam dovolj zaloge, koliko moram ta mesec plačati za vložke in tampone,..?

 

Tipični problemi intimne higiene v času menstruacije so sedaj preteklost, ob uporabi menstrualne skodelice MOONCUP, ki je vodilna v svetu.

Menstrualna skodelica MOONCUP, je dobra za uporabnice in za okolje. Menstrualno skodelico se vstavi v nožnico, kjer zbira menstrualno kri, za razliko od običajnih higienskih proizvodov, kateri jo vpijajo.

 

dsc_0328

 

Proizvajalec MOONCUP menstrualne skodelice je naredil anketo uporabnic, katere so potrdile, da uporaba MOONCUP skodelice zmanjšuje občutek izsušenosti, neprijeten vonj in menstrualne krče. Menstrualna skodelica poveča občutek sigurnosti in udobnosti.

Ker je menstruacija posebno občutljivo obdobje v mesecu vsake ženske, je pomembno, da je izbran izdelek skladno z najvišjimi standardi v osebni higieni. Kar pa MOONCUP dokazuje s številnimi pridobljenimi certifikati.

 

Za razliko od vložkov in tamponov, je menstrualna skodelica MOONCUP narejena iz kakovostnega medicinskega silikona, kar pomeni, da je fleksibilna in ne draži sluznice. Omogoča vam večkratno uporabo, s pravilnim vzdrževanjem tudi do 10 let. Tako privarčujete in varujete svoje zdravje in okolje.

dsc_0358

Poleg menstrualne skodelice MOONCUP, lahko na spletni strani najdete tudi druge izdelke za intimno higieno, kot so MILTON sterilizacijske tablete, LadyGel,…

 

Izberite boljšo rešitev za vaš menstrualni ciklus in naročite MOONCUP menstrualno skodelico, na spletni strani www.brezskrbna.si, kjer vas čaka brezplačna poštnina, tudi s plačilom preko Monete ali po predračunu.