Naroči svojo skodelico

Z MOONCUP V POSTELJI

 

 

Odkrijmo nekaj čutnih skrivnosti med vami in menstrualno skodelico Mooncup…

Za vsak slučaj, če morda dosedanji produkt, ki naj bi bil super zdrav, obstojen in okolju prijazen, ni bil tisto kar ste želele, vam menstrualna skodelica Mooncup, kot ste to najmanj pričakovale, lahko dela čudeže…;)

Kot moderna ženska imaš običajno mnogo stvari v glavi, preveč na krožniku in pa zanesljiv mesečni dogodek, ki kot običajno tudi nekoliko pretrese naše počutje in razpoloženje za tiste dni. Ker  5 minutnega hitrega servisa naše bolečine in problemov, je nekaj načinov, kako navkljub  polepšati dan , omiliti bolečino in še vedno obdržati nasmeh na vašem obrazu.

 

woman-506120_640

 

 

Ooo zelo dobro…:)

Uporaba Mooncup menstrualne skodelice v času menstruacije, je zdrava in priročna izbira iz mnogih razlogov. Brez kemikalij, ekonomična, obstojna in ali ste vedele, lahko vam pomaga tudi do orgazma? Ja. Prav ste prebrale, orgazem. Medtem, ko Mooncup skodelica opravlja svojo mesečno dolžnost, je dodatno dejavna tudi na vaših najbolj delikatnih področjih.

 

woman-bed-617239

Tule spodaj o tem, kaj se torej dogaja tam spodaj:

 

1. Brez kemikalij in nič absorpcije (vpijanja), pomeni brez izsuševanja nožnice. Posledično manj možnosti bakterijske infekcije in ohranjaš naravno mazivo tam kjer je najbolj potrebno.

 

2. Malo potiskanje in stiskanje nožničnih mišic vsakokrat, ko vstaviš ali izvlečeš Mooncup skodelico, so vse prej kot zanemarljiva. Namreč ravno takrat vadite oziroma utrjujete prav tiste, pomembne mišice, ki se aktivirajo, ko dosežete orgazem. Bolj ko so vaše mišice medeničnega dna utrjene oziroma močne, bolj intenzivni, čutni bodo orgazmi. Torej dodajte nekaj vaje tistim pametnim, malim mišicam spodaj in si povečajte ter izkoristite spolna doživetja.

 

3. G – točka… Ne gre vam obljubiti, saj smo med seboj različne, unikatne, vendar obstaja možnost kontakta menstrualne skodelice Mooncup in vaše G – točke. Ljubka skupnost skodelice in vašega telesa, ki lahko privede do divjih rezultatov. Z istočasnim draženjem ščegetavčka, lahko le srečnice, kontakt G – točke in skodelice pripelje do potresnih, dih jemajočih orgazmov. Dodaj masturbiranje ali predigro in preizkusi kaj lahko Mooncup še stori zate! 😉